Bez przesady. Wystarczy czwarty 50 km/h i jakieś 1700 obr.
[O2] nie działa obieg zamknięty po czyszczeniu klimy
Zwiń
X
-
[O2] nie działa obieg zamknięty po czyszczeniu klimy
witam
mam taki problem 3 tygodnie temu zleciłem czyszczenie klimatyzacji(ozonowanie i czyszczenie parownika)w aso no i od tego czasu mam kilka problemów a mianowicie nadmuch na pierwszym biegu tyrkocze,obieg zamknięty nie działa to znaczy wcześniej jak nacisnąłem przycisk obiegu zamkniętego było słychać wyraźnie taki odgłos jak by coś się zamykało i nawiew było słychać głośniej a teraz jak naciskam ten przycisk nie słychać nic i nawiew też nie jest głośniejszy oczywiście przycisk po naciśnięciu się podświetla także bezpieczniki są ok, trzeci problem to jak były ostatnio takie ciągłe opady deszczu szyby jakoś mocniej parowały (oczywiście klima załączona non stop) a wcześniej z tego co pamiętam nie było takich objawów parowania. Poradźcie proszę czy jest możliwe że przy czyszczeniu klimy mechanicy mogli coś spieprzyć i stąd te problemy?
-
-
a jak go zdemontować są jakieś problemy czy pójdzie jak po maśle?Po ściągnięciu schowka ukaże się ten silniczek regulujący obiegiem zamkniętym czy jest w innym miejscu?
[ Dodano: Czw 20 Gru, 12 07:35 ]
ok już naprawione poprostu kabel nie stykał po dociśnięciu klapa zaczęła działać także jest dobrze pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz